Kezdőlap | Felhívások > Webinár szemináriumok a Talentumnál

Webinár szemináriumok a Talentumnál

Kapcsolat: info@talentumonkentes.huKiíró: Talentum Alapítvány

A Talentum Alapítvány 2015 őszén egy újfajta szolgáltatással szeretné képezni az érdeklődőket: a webinárral. A webinár egy modern és praktikus tanulási forma, hiszen otthonról, vagy az irodából is be lehet kapcsolódni az egyes webinárokba, nem szükséges elutazni. Novemberben a civil szektor égető kérdéseivel, az alternatív forráslehetőségekkel és a fenntarthatósággal kapcsolatos webinárra invitáljuk az érdeklődőket.

Csupán egy számítógép és megfelelő internetkapcsolat szükséges hozzá. A webinárium a “web” és a “szeminárium” szó trükkös összeházasításából született. Vagyis a webinárium valójában online szeminárium.

Október folyamán két webinár szeminárium valósult meg, minden alkalommal mintegy 10-15 fő bejelentkezésével. A jelentkezők egy webinár meghívót kapnak, amely tartalmazza azt a linket, amire kattintva a megadott időpontban kapcsolódni tudnak a webinárhoz. Ezután az online előadást meghallgathatják, a chatfalon kérdéseket tehetnek fel az előadónak és egymásnak, a webinár végén pedig értékelhetik a hallottakat. Októberben a szociális szövetkezetekről és az Erasmus+ programról hallhattak webinár előadásokat az érdeklődők, novemberben pedig még várunk jelentkezőket, érdeklődőket az alábbi két webináriumra:

2015. november 16. 11 órakor – Vágvölgyi Gusztáv (Inspi-Ráció Egyesület):

Alternatív forrásteremtési lehetőségek civileknek

 

2015. november 23. 11 órakor - Vágvölgyi Gusztáv (Inspi-Ráció Egyesület):

Fenntarthatóság a civil szektorban

 

Jelentkezni az alábbi linken található jelentkezési lap elektronikus megküldésével lehet: http://talentumonkentes.hu/alapitvany/hirek/webinar-szeminariumok-talentumnal

Örömmel várjuk a jelentkezéseket!

Jelentkezés:

A kitöltött jelentkezési lapot küldjék el az info@talentumonkentes.hu címre.

A részvétel térítésmentes.

Információk, további kérdések:

Kósa Lászlóné Tóth Krisztina: info@talentumonkentes.hu, 00 36 20 464 3989