Kezdőlap | Felhívások > XV. Záporka

XV. Záporka

Jelentkezési határidő: 2020-10-15 00:00:00Pályázók köre: Minden 6. életévét betöltő, speciális tagozatra járó vagy inkluzívan tanuló értelmileg és tanulásban akadályozott gyermeket és fiatalKapcsolat: Barta Júlia: 069-738-003, Papp Júlia: 069-30-63-607Kiíró: Vajdasági Magyar Versmondók Egyesülete, IZIDA Anya- és Gyermekvédelmi Egyesület és a Feketics Művelődési Egyesület

A Vajdasági Magyar Versmondók Egyesülete, az IZIDA Anya- és Gyermekvédelmi Egyesület és a bácsfeketehegyi Feketics Művelődési Egyesület meghirdeti a XV. ZÁPORKA Vers- és Prózamondó Találkozót.

A találkozóra várunk minden 6. életévét betöltő, speciális tagozatra járó vagy inkluzívan tanuló értelmileg és tanulásban akadályozott gyermeket és fiatalt, aki egy verssel, mesével részt szeretne venni rendezvényünkön.

A jelentkezési lap letölthető a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet honlapjáról, amelyen fel kell tüntetni a nevet, életkort, kategóriát („Szivárvány” (tanulásban akadályozott), „Napraforgó” (értelmileg akadályozott) csoport), címet (emailt), iskolát, felkészítőt, elmondandó mű címét és szerzőjét.

Jelentkezési határidő: október 15.

Eredményhirdetés: október 24.

Az idei évben a fertőzésveszély miatt, az online térbe költözünk. A járványhelyzet alakulása sajnos nem teszi lehetővé, hogy ismét örülhessünk egymásnak élőben is, de az online térben követhetitek a résztvevők előadásait és szurkolhattok egymásnak.

A videókat fekvő formában készítsétek (horizontálisan) és Google drive-ban küldjétek el a lent található emailcímre.

Értékes ajándékok és elismerések várnak a résztevevőkre.

Érdeklődni Barta Júliánál a +381/69-738-003- as telefonszámon lehet hétköznapokon 8–14 óráig, vagy Papp Júliánál a +381/69-30-63-607- os mobilszámon.

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével, valamint a videó elküldésével lehet a vmve.versmondo@gmail.com e-mail címen. (A jelentkezési lap letölthető a www.vmmi.org címről, vagy igényelhető a feltüntetett e-mail címen).