Kezdőlap | Hirek > Délvidék > A Hestia Bácsfeketehegyi Nők...

A Hestia Bácsfeketehegyi Nők Egyesülete megünnepelte a kiállítást

Bácsfeketehegyen az Általános iskolában 2014. június 20-23-a között tartották meg a Vajdasági Kézimunka-kedvelők Szövetsége XVI. Nemzetközi Kézimunka kiállítását, amelynek a helyi szervezője a Hestia Bácsfeketehegyi Nők Egyesülete volt. A nagy érdeklődést kiváltó kiállításon rekordszámú, 56 csoport közel 1500 kiállítója vett részt, akik több mint 5000 kézimunkát hoztak el erre a rangos kiállításra.


A kiállítás zárultával, 2014. június 24-én az Egyesület munkájának évek óta helyt adó bácsfeketehegyi Kozma Lajos könyvtárban (Alapítva 1869-ben) találkoztak a Hestia Bácsfeketehegyi Nők Egyesületének a tagjai és megünnepelték a sikeresen megszervezett nemzetközi kézimunka kiállítást, valamint kiosztották a tagoknak és a támogatóknak a kiérdemelt elismerő okleveleket.


Hamarosan újabb ünnepre készül a tíz éve alakult Egyesület. A jubileum alkalmából vendégül látják mindazon egyesületek képviselőit akikkel az elmúlt időszakban szoros együttműködést alakítottak ki. Az elhangzottak alapján hamarosan sorra kerülő évforduló megünneplésére 250 vendéget hív és vár a Bácsfeketehegyi Kultúrotthonba vendégségbe a Hestia Bácsfeketehegyi Nők Egyesülete.

Pál Károly