Kezdőlap | Hirek > Észak-Bácska > A Kolibri a Családokért Egyesület...

A Kolibri a Családokért Egyesület tisztújító közgyűlése 2019.

Nyolc évvel ezelőtt, 2011 ben a tavasz első napján alakult egyesületünk. Ez idő alatt egyesületünkben összesen 190 család fordult meg 455 gyerekkel.: 54 család 132 gyerekkel Hajdújárásról, 54 Királyhalmáról 120 gyerekkel, 13 Ludasról 31 gyerekkel, 14 Noszáról 33 gyerekkel, 16 Palicsról 36 gyerekkel, szintén 16 család Szabadkáról 57 gyerekkel, 2 Magyarkanizsáról 6 gyerekkel és 1 – 1 család Adorjánról és Horgosról, 4 illetve 2 gyerekkel.

2019. március 20 án, a Boldogság Nemzetközi napján tartottuk éves közgyűlésünket, amely keretében tisztújítás történt. Vásárhelyi Teréz koordinálásával a jelenlévők még egy mandátumot szavaztak Gajda Nórának az egyesület vezetéséhez, aki a szavazás után javaslatot tett az új elnökség összetételére. A tagság döntő része a javaslatot elfogadta. Az elnökség tagjai: Kozma Szilvia elnökhelyettes, Hajdújárás Danyi Somogyi Heléna, Királyhalom, Kókai Anasztázia, Királyhalom Gulyás Oldal Emese, Ludas Nagy György Júlia, Nosza Torma Vörös Olga, Palics

A gyűlés ideje alatt kézműves foglalkozással múlatták az időt a legkisebbek. Foglakozásvezetők Argita és Rózsa voltak. A finom sütit Gabriella készítette, A kávét és teát Gizi és Hajni. Mindezt lefotózta: Szalma Imre.

Köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt nyolc évben az idejéből adományozott egyesületünknek és önkéntes munkájával életfeladatként járult hozzá a közjóhoz.