Kezdőlap | Hirek > Észak-Bácska > Cserkész fogadalomtétel

Cserkész fogadalomtétel

A Homokháti Kistérségi Cserkészkörzet 3 csapatának (kispiaci, királyhalmi és a hajdújárási) jelöltjei 2016. október 30-án ünnepi szentmise keretén belül ígéretet, illetve fogadalmat tettek Kalapis Sztojan cst., a Vajdasági Magyar Cserkészszövetség elnöke előtt. A Körzet 17 jelöltjei mellett, egy szabadkai cserkész tett még fogadalmat ezen a napon.

Az eseményre a Hajdújáráson került sor a Keresztelő Szent János plébániatemplomban, ahol a szentmisét Zsellér Attila atya cellebrálta. A szentmise után közös csoportkép készült, majd a résztvevőket a hajdújárási 28. sz. Keresztelő Szent János Cserkészcsapat pogácsával és üdítővel vendégelte meg.

Ezúton szeretném megköszönni Sztojan atyának és Farkas Zsuzsinak, hogy megtiszteltek minket és levezették a fogadalomtételt, Zsellér atyának, hogy a templomban, a szentmise alatt tehettek ígéretet és fogadalmai fiataljaink, a hajdújárási cserkészszülőknek, akik mindenben segítik és támogatják a csapat munkáját, valamint vendégeinknek, akik jelenlétükkel ünnepélyesebbé tették a napot.

 

Forrás: http://www.hkcsk.net/