Kezdőlap | Hirek > Észak-Bácska > Együttműködés aláírása az Anima...

Együttműködés aláírása az Anima Subotica állatvédő egyesülettel

2014. július 3–án a Városházán Szabadka Város Önkormányzata egyetértési és együttműködési megállapodást kötött az Anima Subotica civil szervezettel.

A megállapodást Maglai Jenő polgármester és Željko Elesin, az egyesület elnöke írták alá. Az  egyezmény célja az önkormányzat és a szervezet közötti kapcsolatok és együttműködés fejlesztése a város területén kóborló gazdátlan ebek problémájának minél hatékonyabb megoldása érdekében. A megállapodás értelmében az együttműködés elsősorban három területen folyik majd, és a lakosság képzését, tájékoztatását, a kóbor állatok ivartalanítását–sterilizálását és a menhelyen elhelyezett kutyák örökbe adását érinti majd. Az együttműködési megállapodás egyébként az első olyan dokumentum, amit a szabadkai önkormányzat egy állatvédelemmel foglalkozó civil szervezettel kötött.

Az Anima Subotica állatvédő egyesület tevékenységéről a szervezet Facebook oldalán olvashatunk a következő címen: https://www.facebook.com/pages/Anima-Subotica/242527545918161?fref=ts

Amennyiben örökbe fogadna kutyát, macskát a következő e-mail címen lehet érdeklődni: animasubotica.pp@gmail.com