Kezdőlap | Hirek > Észak-Bácska > Hétpróbás házasok vetélkedője

Hétpróbás házasok vetélkedője

Tudják-e, hogy melyik a párjuk kedvenc virága, focicsapata, vagy esetleg mi szeretett volna lenni gyermekkorában? Ilyen és ehhez hasonló kérdések, ügyességi feladatok és activity is várta a Hétpróbás házasok vetélkedőjén a résztvevőket tegnap Palicson. A versenyt a Kolibri Nagycsaládosok Egyesülete szervezte a házasság hete alkalmából.

Hét házaspár hét fordulóban tette próbára kapcsolatát. Amíg a szülők versenyeztek a gyerekek kézműves foglalkozáson vehettek részt. A kisebbek bagolycsaládot készítettek, a nagyobbak pedig szurkoltak a szüleiknek. Huszka Diána szülei 15 éve házasok, a legtöbb kérdésre jól válaszoltak. „Anyáék sok kérdésre tudtak válaszolni.”

Huszka Szandra: „Készülni nem készültünk, csak megbeszéltünk egy-két dolgot, ki mit szeret pontosan, hogy biztos az-e. Reméljük, hogy mindketten ismerjük talán annyira egymást.”
Huszka Norbert: „Csak átbeszéltük, hogy kinek mi a kedvence, ki mit szeret, de tudjuk azért alapból.”
A vetélkedő jó hangulatáról Csernik Árpád színész, a Pannon Reggeli egyik műsorvezetője gondoskodott. „Természetesen az a kérdés, hogy mennyire ismerik egymást a házastársak, mennyire tudnak kritikus helyzetben együttműködni.”

PannonRTV felvétele

A versenyfeladatok között vicces ügyességi feladatok és activity is volt. Kozma Szilvia, zsűritag: „Próbáltuk színezni a dolgot azzal, hogy esetleg mit gondolnak bizonyos dolgokról, az is legyen benne, a közös érdeklődési kör és természetesen próbáltunk olyan ügyességi feladatokat is belevinni, aminek valami köze van a házas élethez.”

Az egyik feladat során a házaspároknak egy szájban tartott szívószálat és spagetti tésztát kellett összeilleszteni. A Kiss-Engi házaspár ezt 7 másodperc alatt oldotta meg. „Én nagyon jól éreztem magam, nagyon szimpatikusnak találtam a feladatokat. Talán a házaspárok is lazábban kezelték egymás között ezeket a helyzeteket.”

Miután a férfiak bekötött szemmel, a kezek tapintása alapján megtalálták nejüket, a zsűri vacsorával és tárgynyereményekkel jutalmazta a környék legjobb házaspárját.

Forrás: PannonRTV