Kezdőlap | Hirek > Észak-Bácska > III. Topolyai Gyereknap

III. Topolyai Gyereknap

A gyerekekről szólt a vasárnap délután Topolyán. A főtéren ügyességi játékok, mesefigurák várták a több száz lurkót. A III. Topolyai Gyereknapot a Művelődési Ház szervezte a helyi civil szervezetekkel és intézményekkel karöltve, az önkormányzat támogatásával.

Trambulin, léggömbök, arcfestés, akadálypályák – csak egy pár szórakoztató dolog, ami a gyerekeket várta a topolyai gyereknapon. Az egyik legnépszerűbb stand a Petőfi Sándor cserkészcsapaté volt, ugyanis itt mászófalat próbálhattak ki a gyerekek. Cserevics Skolasztika, Zentagunaras: „Van zene is, ez kicsit feldobja az egészet, itt, ennél a kis résznél babákat, meg polipokat lehet csinálni.”

PannonRTV felvétele

A sok játékot a helyi és környékbeli gyerekcsoportok műsora tarkította. Makai Sanela, szülő, Topolya: „Nagyon jó a hangulat, a gyerekeknek is nagyon tetszik, ahogy látom, jó a zene, a társaság, vannak ismerősök, szerintem ez egy tökéletes nap a gyerekeknek.”

Aki kellő számú pecsétet gyűjtött össze, annak ajándék is járt. Csípe Tímea, szervező: „Kell, hogy regisztráljanak, és akkor egy pecsétes lapot kapnak, ezzel a pecsétes lappal látogatják a helyszíneket, ami már tavaly is nagyon-nagyon motiválta őket, ugyanis hat összegyűjtött pecsét után jár egy kisebb ajándék, míg aki mind a 13 idei helyszínünket felkeresi, az egy bónusz ajándékban részesül.”

Mickey és Minie egér is ellátogatott a topolyai gyereknapra, a bohóc és a gólyalábas estig szórakoztatta az aprónépet.

 

Forrás: PannonRTV