Kezdőlap | Hirek > Észak-Bánság > Műhelymunka Nagykikinda fejlődése...

Műhelymunka Nagykikinda fejlődése érdekében

A nagykikindai Regionális Gazdasági Kamara műhelymunkát rendezett, hogy bemutassák mi minden készül községünkben. Ez a műhelymunka a  „Rendezvényszervezői és vidéki lakosság képzés” projektum keretén belül lett megszervezve, a projektumot a Vajdasági Idegenforgalmi Szervezet kezdeményezte, a Futurizam cég tartja a képzéseket.

-A projektum célja többek között a rendezvények szervezőinek továbbképzése, a vidéki lakosság, rendezvények, idegenforgalom fejlesztése, valamint az élelmiszer-termelés technológiájának fejlesztése, ide tartoznak a sütemények, tészták forgalmazása, marketingje a Töknapokon és a beodrai Bejgli-fesztiválon – mondta Dragoslav Ugarčina Nagykikinda község helyi Gazdasági és Idegenforgalmi Titkárság munkása.

Nagykikinda községben egy év alatt 41 rendezvény van. Ezeken a műhelymunkákon meg lehet tanulni azt, hogyan kell valamit megszervezni, reklámozni és az élelmiszer-termelésről is több tudnivalót szerezhetnek az érdeklődők. Ha ez mind adott egy igazi vajdasági márka tevődik össze.

Forrás: kikinda.org.rs


Hozzászólások (0)

Ehhez a cikkhez nincs hozzászólás.

Van hozzászólása... ?