Kezdőlap | Hirek > Kárpát-medence > Dávid Tamás: Harc a rák ellen

Dávid Tamás: Harc a rák ellen

Egészségügyi életmód-előadást volt Zselízen a Művelődési Házban május 30-án. Az előadó a nemzetközi békedíjas Dávid Tamás kutatóorvos volt, aki a rákgyógyítás területén elért eredményei miatt vált világszerte ismerté. Ezeket az eredményeket és a rák elleni harcnak lehetséges módjait ismertette a zselízi közönséggel. Ezt a több mint két órás előadást a kis híján teltházas közönség nagy érdeklődéssel fogadta, amit bizonyít az is, hogy a bemutató végén számtalan kérdést intéztek az előadónak, aktív beszélgetéssé alakítva az est további részét.
A professzor elmondása szerint a ráknak nevezett világjárványt igenis preventíven bizonyos mértékben meg lehet előzni, és ehhez nem kell mégcsak a gyógyszeripar által kínált mesterséges készítmények kockázatainak sem kitenni szervezetünket. „Az egészséges életmód mindenki számára biztosítékot jelenthet, ám ehhez mellőzni kellene a káros szenvedélyeket, mint pl. a dohánytermékek és az alkohol túlzott fogyasztását. Emellett a mindennapi táplálkozást és testmozgást is komolyabban kellene venni az embereknek. Sokkalta kevesebb húst és állati zsiradékot fogyasztani, ellenben lényegesen több halat, szárnyas féléket és szinte korlátlan mennyiségű zöldséget és folyadékot. Ám az egészség megőrzéséhez nem csak a test védelme tartozik hozzá. Legalább ennyire fontos az egészséges lelki harmónia is. A nyugodt, stresszmentes életmód és a kiegyensúlyozott pszichikum” – mondta Dávid Tamás kutatóorvos. Az előadó ezzel kapcsolatban azt is kihangsúlyozta, hogy bármilyen betegségre gyógyírként hat a szeretet érzése is.
Az orvoskutató szerint a ráksejtek észlelése esetén fontos tudatosítani mindenkinek, hogy a természetes gyógymódok bizonyítottan hatékonyabbak, mint a manapság inkább alkalmazott szintetikus méreganyagokkal való gyógyítások. Ugyanis ezek a beteg sejtek mellett az egészségeseket is megölik, tönkretéve egyúttal a szervezet immunrendszerét, ami sok esetben könnyen visszafordíthatatlan következményekkel járhat. A természet patikájában megtalálható mindenféle olyan anyag, mely az emberi testtel összhangban képes gyógyító hatást kifejteni.

Forrás:Felvidék.ma


Hozzászólások (0)

Ehhez a cikkhez nincs hozzászólás.

Van hozzászólása... ?