Kezdőlap | Hirek > Tisza-mente > 10. Mosolytenger Zentán

10. Mosolytenger Zentán

 
Megrendezték a 10. Mosolytenger Fesztivált Zentán, a Népkertben. Kézműves foglalkozásokkal, logikai feladatokkal, arcfestéssel, ősi harcművészetekkel és még sok-sok programmal várták a gyerekeket.
 
PannonRTV felvétele

 

Mintegy négyezer gyerek vett részt a fesztiválon. A belépés ingyenes volt, a kicsik ajándékokkal és élményekkel teli térhettek haza. Róka Marianna, résztvevő: „Voltam sokszor ezen a fesztiválon. Legjobban a falmászás tetszett meg a kézműves dolog, mert én nagyon kreatív vagyok, és nagyon szeretem a kézművességet.”

Polyák Márk, résztvevő: „Kapjuk ezeket a garasokat és utána ha van 15 garasunk, akkor mehetek trambulinozni.”

A Tisza Automotive jóvoltából számos új játékot próbáltak ki a gyerekek. Szalai Teodóra, szervező: „A színpadon folyamatosan történik a produkciók tömkelege. Van bábozó sarkunk, van babahelyszínünk, van fabatkaboltunk, van sok-sok kis helyszínünk, ahol játszani tudnak a gyerekek, garast gyűjthetnek, illetve vannak azok a legnépszerűbb helyszíneink, amikért a gyerekek oda vannak, a légvárak, a trambulinok.”

A rendezvényen 220 játékot próbálhattak ki a gyerekek. A nap végére összegyűjtött garasokon különböző ajándékokat tudtak vásárolni, vagy akár egy ott lévő játék kipróbálására is elkölthették a megszerzett pénzt.

 

Forrás: PannonRTV