Kezdőlap | Hirek > Világ > Európai családszervezetek ülése...

Európai családszervezetek ülése Brüsszelben

A Kárpát- medencei Családszervezetek Szövetségének köszönhetően, Európai családszervezetek ülésén vett részt a Kolibri Brüsszelben. Köszönjük! Az Európai Parlamentben december 4-én Hölvényi György, a Fidesz-KDNP EP-képviselője és a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége (KCSSZ) által közösen szervezett Első a család? – A modern ifjúság dilemmái címmel rendezett konferencián Kozma Szilvia képviselte egyesületünket és lehet mondani, hogy Vajdaságot, hiszen a régióból egyedüliként volt jelen.

... nem a vagyon, a karrier, vagy a hírnév, hanem a stabil családi élet teszi boldoggá az embert. A boldog kapcsolat a hosszabb és boldogabb élet, a testi és lelki egészség záloga. Mindezek miatt mindenkinek ki kell vennie a részét a család szerepének előtérbe helyezésében, ugyanis a házasság intézménye válságban van. Minden intézménynek és minden embernek erkölcsi kötelessége, hogy terjessze a család jelentette értékeket, nyilatkozta a konferencián Mihálffy Andrea, a KCSSZ nemzetközi projektjének vezetője.

További hírek, írások az eseményről a linkekre kattintva: http://mandiner.hu:8080/cikk/20171206_a_polgari_letre_tanit_a_csalad_csaladvedelmi_konferenciat_tartottak_brusszelben_keszul http://kcssz.hu/articleGroups/hireink-3/az-mti-tudositasa-a-kcssz-brusszeli-csaladkonferenciajarol