Kezdőlap | Képzések > A Prezi, újszerű online prezentációk

A Prezi, újszerű online prezentációk

Helyszín: Szabadka,
Kezdés: 2018-02-17 09:00:00 Fejezés: 2018-02-17 15:15:00

Szeretne látványos prezentációkat készíteni és hatékonyabbá tenni szervezete marketingjét? Szeretné megismerni a jó prezentáció tartalmi és technikai elemeit? Érdekli a PREZI program használata?

Amennyiben a feltett kérdésekre IGEN a válasz, jelentkezzen A Prezi, újszerű online prezentációk című ingyenes képzésünkre, amely előadója Dr. Námesztovszki Zsolt.

Időpont: 2018.02.17. (szombat)9.00 óra

Helyszín: Szabadka, Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar (Strossmayer utca 11.)

 

A képzés programja:

 

9.00 – 10.30 Ismerkedés a Prezivel, a Prezi technikai lehetőségei

10.30 – 10.45 Szünet

10.45 – 12.15 Grafikus elemek bemutatása, egyszerű képmanipulációk

12.15 – 13.15 Ebéd

13.15  – 15.15 Egyéni munka, saját prezentáció elkészítése

 

A képzésre kérjük, hogy mindenki hozzon 10 darab fényképet szervezetéről digitális formában, és egy rövid bemutatkozó szöveget, valamint bármilyen más olyan szervezeti anyagot, amely alkalmas az Ön szervezetének digitális bemutatására. Ezeket a szervezetről szóló egyéni prezentáció készítésekor fogják felhasználni.

Jelentkezni e-mailben a cisz@tippnet.rs e-mail címen lehet.

Jelentkezése során kérem, adja meg a következő adatokat: név, telefon, szervezet neve, település, e-mail cím, útiköltség-térítésre való igényét, valamint azt is írja meg, szükség esetén tud-e hozni magával laptopot (ez utóbbi nem feltétele a részvételnek).

Jelentkezési határidő: 2018. február 13.

A létszám korlátozott, a bejelentkezési sorrendet vesszük figyelembe a Cisz tagjainak előnyben részesítése mellett. Minden szervezetből többen is jelentkezhetnek, de elsődlegesen az „egy szervezet, egy ember” elv alapján töltjük föl a létszámot, a többieknek csak az esetlegesen megmaradó szabad helyeket tudjuk fölkínálni. Célszerű olyan személyt választani, aki majd a szervezetben várhatóan maga is tudni fogja a tanfolyamon tanultakat alkalmazni és továbbadni.

A vidéki résztvevőknek útiköltséget térítünk. Ezt az igényüket kérem, jelezzék jelentkezéskor. Az ebéd minden résztvevő számára ingyenes.

Az útiköltség térítéshez szükséges dokumentumok: személyi igazolvány, forgalmi engedély, bankkártya fénymásolata, tankolásról szóló készpénzszámla a Vajdasági Magyar Civil Szövetség nevére. (A készpénzszámlához szükséges adatokat e-mailben továbbítjuk.)

A képzés a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásának köszönhetően ingyenes.

 

Támogató:

 

 


Óraszám: Költség: 0 dinár Jelentkezési határidő: : 2018-02-13 00:00:00 Kapcsolat: cisz@tippnet.rsSzervezet: Vajdasági Magyar Civil Szövetség