Kezdőlap | Képzések > Drámajáték-ábécé

Drámajáték-ábécé

Akkreditált képzés Zentán

Helyszín: Zenta,
Kezdés: 2017-03-18 00:00:00 Fejezés: 2017-04-01 00:00:00

A Vajdasági Magyar Művelődési Intézet Drámajáték-ábécé címmel akkreditált képzést szervez a Vajdasági Pedagógiai Intézet engedélyével. A három alkalomból álló, zentai helyszínű képzést a helyi Alkotóházban tartják meg, az első összejövetelre március 18-án, a másodikra március 25-én, a harmadikra pedig április 1-jén kerül sor, olvasható az intézet honlapján.

A tanfolyam célja a drámapedagógia eszköztárának alapjaival való személyes találkozás, illetve az alapozó drámajátékok és a gyakorlatok saját élményű elsajátítása. A tanfolyam által kínált gyakorlatok segítségével a résztvevők az órákon való aktívabb részvételre, nagyobb fokú együttműködésre, nyitottságra, kivárásra, a kellő pillanatban való megszólalásra, gondolkodásra, kreatív hozzáállásra ösztönözhetik majd a diákjaikat, áll az intézet honlapján található leírásban, amely kitér arra is, hogy a gyakorlatok alkalmazhatóak a tanórákon (főként a humán tárgyaknál: irodalmi anyagok feldolgozásakor, nyelvórán, polgári nevelésen, történelem órán), illetve a tanórákon kívüli tevékenységekben is (a különféle fellépésekre való felkészülésben, színdarabok készítésekor, stb.).

A tanfolyam az osztálytanítók, az általános- és középiskolai tanárok, a választott tárgyakat tanító tanárok, a segédtanárok, az óvónők, a szakmunkatársak és a kollégiumi nevelők számára akkreditált. A képzés szakmai vezetője Hajvert Lódi Andrea drámapedagógus, további előadói pedig Bori-Fekete Ágnes színész-drámatanár és Mácsai Mónika óvónő, drámajáték-vezető.
A részvételi díj 3500 dinár, a jelentkezési határidő 2017. március 13., hétfő, a jelentkezési lap letölthető a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet honlapjáról, amely a www.vmmi.org címen érhető el. A képzéssel kapcsolatban bővebb tájékoztatás a 062/566-234-es telefonszámon vagy a lodiandi@gmail.com e-mail címen Hajvert Lódi Andreától kapható.

H. A.

 

Forrás: VajdaságMA


Óraszám: Költség: 3500 dinár Jelentkezési határidő: : 2017-03-13 00:00:00 Kapcsolat: Hajvert Lódi Andrea, 062/566-234, lodiandi@gmail.com