Kezdőlap | Képzések > Élménypedagógiai képzés Szabadkán

Élménypedagógiai képzés Szabadkán

Helyszín: Szabadka,
Kezdés: 2015-03-27 11:02:28 Fejezés: 2015-03-29 11:02:28

Mindig van ötleted arra, hogy hogyan oldd meg a felmerülő nevelési gondokat? És arra is, hogy hogyan előzd meg ezeket? Pontosan tudod, hogyan érheted el, hogy az általad fontosnak tartott értékeket a csoportod tagjai is elfogadják és magukénak érezzék?

Élménypedagógia

Ha nem tudsz minden esetben egyértelműen igennel válaszolni, akkor érdemes megismerkedned az élménypedagógia módszerével! Valószínűleg sokkal több mindenre lehet megoldás, mint ahogy azt elsőre gondolnád!

Ez a módszer fogja megoldani az összes problémád?

Természetesen nem! De abban biztos vagyok, hogy remek kiegészítője lehet a meglévő ismereteidnek, amivel hatékonyabban találhatsz jó megoldást!

Hogy hogyan?

Gondold végig: Te hogyan tudnál a legkönnyebben megismerni pl. egy vadonatúj parfümöt? Ha olvasnál róla egy részletes leírást? Ha látnál róla egy reklám videót? Ha hallanál róla egy előadást? Feltehetőleg ezektől sokkal eredményesebb lenne, ha egyszerűen csak kézbe vennéd és kipróbálnád. Ugye mennyivel hatékonyabb módszer!

Felmérések bizonyítják, hogy egyértelműen az hagyja bennünk a legmélyebb nyomot, amit mi magunk átélünk. És vajon a Te csoportodnál/osztályodnál mi a hatékonyabb? Ha elmoÉlménypedagógiandod nekik, hogy mennyire fontos a társaikra való odafigyelés, vagy ha teremtesz egy olyan helyzetet, amit annál sikeresebben tudnak megoldani, minél inkább odafigyelnek egymásra?

A különbség a kettő között az, hogy a második esetben a tanuló saját tapasztalatot szerez a „tananyagról”, amitől hihetővé és érthetővé válik számára az! Nem a Te utasításaidat kell elfogadnia, amivel szemben akár dacolhat is, hanem ő maga éli azt át. Élményeken keresztül tanul! És hogy hogyan lehet ezt elérni a leghatékonyabban? Hogy milyen elvekre érdemes odafigyelni? Erről szól ez a képzés!

 

Élménypedagógiai pedagógus képzés

Biztosan Neked való-e ez a képzés?

Ha szívesen kiegészítenéd a módszertáradat egy igazán hatékony pedagógiai módszerrel, amit a gyerekek is szeretnek, akkor igen!

Ha fontosnak tartod, hogy az osztályod/csoportod tagjai egyénileg is és csoportként is fejlődjenek, akkor igen!

Ha nemcsak tananyagot akarod átadni, hanem olyan gyerekeket szeretnél nevelni, akikből felelősségteljes, gondolkodó, magas fokon együttműködni képes felnőttek vállnak, akkor igen!

Ha picit belefáradtál a hétköznapok szürkeségébe és szükséged van egy motiváló és feltöltő képzésre, akkor igen!

Fel tudod-e használni a saját csoportoddal ezt a módszert?

 

A képzés alatt konkrét játékokon, foglalkozásokon vehetsz részt. Olyanokon, amelyek többségét kisebb módosításokkal a legkülönbözőbb csoportoknál használni tudod Te is! De a képzés igazi értékének mégsem ezeket a konkrét foglalkozásötleteket tartom, hanem azt az elméleti hátteret, amit a gyakorlatokon keresztül tapasztalhatsz. Hiszen pont ettől lesz „hazavihető” a módszer. Elsősorban nem foglalkozásötleteket, hanem a módszer alapjait tanítom meg, ami segít abban, hogy könnyedén fejleszthess saját foglalkozásokat!

 

Élménypedagógiai garancia

Azt gondolod, hogy nem lesz elég időd a módszer alkalmazására?

Akkor szánj rá annyit, amennyit tudsz! És meg fogod látni, hogy a kevés is lehet sok! Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem kell rá időt szánnod!

Természetesen kell! És minél többet tudsz/tudtok rászánni, annál hamarabb éred el a céljaid. De már kevés időráfordítással is érhetsz el motiváló sikereket.

Attól félsz, hogy kifizeted a részvételi díjat és aztán mégsem tetszik majd a képzés?

Biztos vagyok abban, hogy tetszeni fog, ezért nyugodt szívvel átvállalom Tőled ezt a kockázatot! Felajánlok neked egy 100%-os Katalizátor garanciát! Hogy ez mit jelent? Ha a képzés első napján úgy gondolod, hogy nem azt kapod, amire számítottál, akkor minden további kérdés és kötelezettség nélkül vissza fogod kapni az addig befizetett összeget! És hogy ne üres kézzel menj haza felajánlok Neked egy Játékzápor 2. DVD-t ráadásként! Ha én ennyire biztos vagyok a dolgomban, akkor azt gondolom, hogy ilyen garancia mellett neked sem szabad kételkedned!

Technikai információk

A képzés időpontjai:

 

    2015.03.27. (péntek) 14.30-19.00 óra

    2015.03.28. (szombat) 9.00-19.00 óra

    2015.03.29. (vasárnap) 9.00-13.00 óra

 

A képzés helyszíne: Szabadka (további részletek a jelentkezést követően, e-mailben)

A képzésért járó akkreditált pontok száma: 24 (a Szerbiában dolgozó pedagógusok számára)

A képzést vezető trénerek: Besnyi Szabolcs

 

A képzés ára: 4900 din/fő.

Az ár magába foglalja a teljes képzésen való részvételt, a helyszín bérleti költségeit, az eszközök és kellékek használatát a képzés idejére, jegyzeteket. Az ár nem foglalja magába az esetleges szállás költséget, az étkezéseket (mindenki magának oldja meg), az útiköltséget...

Kedvezmény!!! Nézd meg, hogy mennyit spórolhatsz!

Döntsd el, melyik kedvezményt szeretnéd és jelentkezz az alapján!

 

    Ha február 16-ig jelentkezel, akkor 1000 din kedvezményt kapsz. A képzésért 3900 dinárt kell fizetned.

    Február 16-tól 800 din a kedvezmény, számodra a képzés 4100 din.

    Március 2-től 600 din a kedvezmény, a képzésért 4300 dinárt kell fizetned.

    Március 9-től már csak teljes áron jelentkezhetsz (4900 din/fő).

 

Vagy még így is sok? Akkor van még egy ajánlatom! Hozd magaddal a kollégáid, barátaid és mindegyikőjük után kapsz további 10% kedvezményt! Nincs más dolgod, mint megkérned őket, hogy a jelentkezéskor írják be az erre kijelölt mezőbe, hogy Te ajánlottad nekik a képzést!

* A kedvezmények akkor érvényesek, ha a jelentkezést követő 2 héten belül befizeted az 1000 dináros előleget!

Jelentkezz most, mert bármikor megtelhet a képzés!

Töltsd ki a jelentkezési lapot és találkozzunk a képzésen!

http://katalizator.edu.rs/kepzesek/aktualis-kepzesek/elmenypedagogia-szabadka-2015-03-27#jelentkezes

Besnyi Szabolcs, vezetőtréner

 


Óraszám: Költség: 4900 dinár Jelentkezési határidő: : 0000-00-00 00:00:00 Kapcsolat: Besnyi Szabolcs, 063/723-4779