Köszöntünk Kedves Látogató!

A Délvidéki Civil Portál oldalain a délvidéki magyar civil szervezetekkel kapcsolatos hírekről és eseményekről, az aktuális képzésekről, konferenciákról és felhívásokról tájékozódhat. Az információnyújtás mellett a legkülönbözőbb formában kívánjuk a civil szervezetek munkáját is segíteni, s ezt a célt szolgálja az adományközvetítés, a jogi és a pénzügyi segély, a tudásbázis, a média- és a honlaptár. Kívánjuk, hogy tájékozódjon, illetve szakmailag fejlődjön a honlap segítségével!

A honlap nyitott bármelyik délvidéki magyar civil szervezet irányába, így amennyiben Önnek híre, eseménye vagy bármilyen más információja van, kérjük, juttassa el azt hozzánk az office@civilportal.rs e-mail címen keresztül, s mi megjelentetjük.

Kérheti a Délvidéki Civil Portál elektronikus hírlevelét is, amelyet heti rendszerességgel fogunk eljuttatni Önhöz. A hírlevelet a „Feliratkozás a hírlevélre“ gombra kattintva elérhető aprócska űrlap kitöltésével igényelheti. A későbbiekben bármikor leiratkozhat a listáról.

Felíratkozás a hírlevélre
HírekEseményekKépzésekKonferenciákFelhívások
 • BABAZÁSZLÓ - a jövőbe vetett hitünk jelképe

  A zászlók eredeti rendeltetése katonai volt, a csapatok azonosítására és vezénylésére használták. A legelterjedtebb feladata egy zászlónak egy nép vagy ország továbbKözzétéve: 2021. január 12.

 • Online körzeti karácsony

  Sajnos az idei évben a hagyománnyá vált körzeti karácsonyi bálunkat tradicionális módon nem tudtuk megszervezni a járványhelyzet miatt. továbbKözzétéve: 2021. január 06.

 • Lehet online is cserkészkedni? IGEN!

  A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség is a járványügyi szabályok betartásával változtatásra kényszerült ami a továbbKözzétéve: 2021. január 05.

 • Jubiláló magyarkanizsaiak

   

  Nagyon szűk körű kiállítás nyílt a magyarkanizsai Dobó Tihamér Képtárban péntek délután. Betartva a járványügyi előírásokat, továbbKözzétéve: 2020. december 05.

 • JELMEZBÁL

   

  A Kerülj Be Ifjúsági Közösségi Tér először szervez jelmezbált október 30-án 20:00 órai kezdettel.

  A továbbKözzétéve: 2020. október 03.

 • ESCAPE ROOM - SZABADULÓ SZOBA

   

  Isőpont: 2020.10.26-29. hétfő-csütörtök 15.00-20.00

  Helyszín: Kerülj Be Ifjúsági Közösségi tér, Corvin Mátyás u. 9. Szabadka

  Szabadulj ki a továbbKözzétéve: 2020. október 03.

 • Az Egyház Szentségei

   

  Előadó: Dr. Harmath Károly OFM, az Agape Kiadó alapítója és igazgatója, a KÉK alelnöke.

  A hitismereti nap nyitott mindenki számára.

  Időpontja: 2020. október 24., továbbKözzétéve: 2020. október 05.

 • Tervezés és fejlesztés – Városok és hálózatok

  A szabadkai Regionális Tudományi Társaság, a KRTK RKI Határkutató Csoport és a Magyar Regionális Tudományi Társaság Tervezés és fejlesztés – Városok és hálózatok továbbKözzétéve: 2020. március 09.

 • Hagyományos és digitális pedagógia

  A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete és a GENIUS  a tehetséges diákokért mozgalom harmadik alkalommal szervezi meg a Pedagógiai kihívások a XXI. században című szakmai konferenciát, amelynek továbbKözzétéve: 2019. május 16.

 • Fotó: Facebook / Fókusz

  XVII. GENIUS konferencia

  Újvidéken a Svetozar Marković Gimnáziumban 2019. május 18-án tizenhetedik alkalommal rendezik meg a tehetséges középiskolás diákok hagyományos GENIUS konferenciáját és továbbKözzétéve: 2019. április 09.