Köszöntünk Kedves Látogató!

A Délvidéki Civil Portál oldalain a délvidéki magyar civil szervezetekkel kapcsolatos hírekről és eseményekről, az aktuális képzésekről, konferenciákról és felhívásokról tájékozódhat. Az információnyújtás mellett a legkülönbözőbb formában kívánjuk a civil szervezetek munkáját is segíteni, s ezt a célt szolgálja az adományközvetítés, a jogi és a pénzügyi segély, a tudásbázis, a média- és a honlaptár. Kívánjuk, hogy tájékozódjon, illetve szakmailag fejlődjön a honlap segítségével!

A honlap nyitott bármelyik délvidéki magyar civil szervezet irányába, így amennyiben Önnek híre, eseménye vagy bármilyen más információja van, kérjük, juttassa el azt hozzánk az office@civilportal.rs e-mail címen keresztül, s mi megjelentetjük.

Kérheti a Délvidéki Civil Portál elektronikus hírlevelét is, amelyet heti rendszerességgel fogunk eljuttatni Önhöz. A hírlevelet a „Feliratkozás a hírlevélre“ gombra kattintva elérhető aprócska űrlap kitöltésével igényelheti. A későbbiekben bármikor leiratkozhat a listáról.

Felíratkozás a hírlevélre
HírekEseményekKépzésekKonferenciákFelhívások
 • A Schola Cantorum Énekkar 4. lemeze

    Újdonság az Óbecsei Schola Cantorum Énekkar életében, hogy elkészült a 4. lemezének is a hangfelvétele. Az új CD különlegessége, hogy nem vallásos témájú hanganyag továbbKözzétéve: 2018. január 22.
 • Segédtisztképzés a Magyar Cserkészszövetségek Fóruma égisze alatt

  Ismét lezárult egy segédtiszt vezetőképző, amely immáron az ötödik, melyet a Magyar Cserkészszövetségek Fóruma szervezett.

  továbbKözzétéve: 2018. január 17.
 • Újabb fenyőket kaptak a baglyok

  A napokban lezárult a topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület fenyőgyűjtési akciója, amikor a polgárok a karácsonyra feldíszített gyökeres fenyőiket felajánlhatták az erdei továbbKözzétéve: 2018. január 16.

 • Nem csak tűzoltók

    Bácskossuthfalva és Pacsér Önkéntes Tűzoltó Egyesületeinek évértékelője

  A bácskossuthfalvi Önkéntes Tűzoltó Egyesület a hagyományokhoz híven továbbKözzétéve: 2018. január 13.

 • Farsangi Télűzés

  2018. február 4-én, vasárnap, várunk szeretettel a Furioso Élményparkba a télűző farsangi bulinkra, melyet a Ludas Matyi Művelődési Egyesülettel szervezünk!

  Programunk: 14:30 - maszk készítése, továbbKözzétéve: 2018. január 18.

 • Czigány György és Simon Erika kettős könyvbemutatója

  Ki ne ismerné Czigány György Ki nyer ma, játék és muzsika tíz percben című műsorát, a népszerű rádiós zenei vetélkedő itt Délvidéken is nagyon közkedvelt továbbKözzétéve: 2018. január 17.

 • ORGANIKUS KISKERTEK EGYÜTT

  HAJDÚ LÁSZLÓ (Magyarkanizsa) környezetgazdálkodási agrármérnök előadása 2018. január 25. (csütörtök) 17 óra Zenta, Népi Technika nagyterme (Fő utca 23.) Bemutatkozik a magyarkanizsai továbbKözzétéve: 2018. január 17.

 • Képességek online mérésének lehetőségei a mindennapi iskolai gyakorlatban

  A Vajdasági Módszertani Központ és a Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ egynapos akkreditált konferenciát szervez Szabadkán, a Magyar Tannyelvű továbbKözzétéve: 2017. október 20.

 • Nyom-Követés 3.

  A Vajdasági Magyar Doktoranduszok és Kutatók Szervezete és a Doktoranduszok Országos Szövetsége Irodalomtudományi Osztálya NYOM-KÖVETÉS 3. címmel irodalomtudományi továbbKözzétéve: 2017. október 05.

 • XV. GENIUS konferencia

  Újvidéken a Svetozar Marković Gimnáziumban 2017. május 13-án tizenötödik alkalommal kerül sor a tehetséges középiskolás diákok hagyományos GENIUS továbbKözzétéve: 2017. április 28.