Köszöntünk Kedves Látogató!

A Délvidéki Civil Portál oldalain a délvidéki magyar civil szervezetekkel kapcsolatos hírekről és eseményekről, az aktuális képzésekről, konferenciákról és felhívásokról tájékozódhat. Az információnyújtás mellett a legkülönbözőbb formában kívánjuk a civil szervezetek munkáját is segíteni, s ezt a célt szolgálja az adományközvetítés, a jogi és a pénzügyi segély, a tudásbázis, a média- és a honlaptár. Kívánjuk, hogy tájékozódjon, illetve szakmailag fejlődjön a honlap segítségével!

A honlap nyitott bármelyik délvidéki magyar civil szervezet irányába, így amennyiben Önnek híre, eseménye vagy bármilyen más információja van, kérjük, juttassa el azt hozzánk az office@civilportal.rs e-mail címen keresztül, s mi megjelentetjük.

Kérheti a Délvidéki Civil Portál elektronikus hírlevelét is, amelyet heti rendszerességgel fogunk eljuttatni Önhöz. A hírlevelet a „Feliratkozás a hírlevélre“ gombra kattintva elérhető aprócska űrlap kitöltésével igényelheti. A későbbiekben bármikor leiratkozhat a listáról.

Felíratkozás a hírlevélre
HírekEseményekKépzésekKonferenciákFelhívások
 • Soha nem látott óriástökök Temerinben

  Csütörtökön megtartották Temerinben a XXI. Dél-bácskai Tökfesztivált. A megboldogult dr. Berényi János professzor ötlete alapján 21 éve indult verseny a továbbKözzétéve: 2019. szeptember 20.

 • A varázslatos cserkész altábor Kelebián

    Végre valahára elérkezett ez a nap is, amikor 8 ember azzal a céllal indult útnak, hogy felépítsen egy VARÁZS tábort Magyarországon, Kelebia határában, az erdőben. 7-en érkeztünk továbbKözzétéve: 2019. szeptember 18.
 • Régi mesterségeket tanultak a fiatalok

  Az Aranykapu Művelődési Egyesület szombaton egész napos programmal várta az érdeklődőket, főként a fiatalokat Adán a tájházban, amelynek udvarán a látogatók tucatnyi helybeli továbbKözzétéve: 2019. szeptember 16.

 • A neoavantgárd Szabadka Budapesten

    A vajdasági neoavantgárd mozgalmat bemutató kiállítás nyílt meg Budapesten.

  A Ludwig Múzeum csaknem 500 műtárgyon keresztül mutatja be az ötven éve megalakult szabadkai továbbKözzétéve: 2019. szeptember 13.

 • Hitismereti Nap Egyházaskéren

   

  Tisztelettel meghívjuk Önt a Keresztény Értelmiségi Kör és a Gyöngyvirág Nőegylet szervezésében tartandó nyilvános Hitismereti Napra, melyet 2019. október 12-én, továbbKözzétéve: 2019. szeptember 18.

 • IV. Vajdasági Civil Piknik

   

  Kedves Civil Társam!

  Tisztelettel meghívjuk a IV. Vajdasági Civil piknik című programra a Vajdasági Magyar Civil Szövetség szervezésében, amelyet 2019. október továbbKözzétéve: 2019. szeptember 20.

 • Természettudomány és média

   

  A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület a különböző médiaházaknál tevékenykedő újságírók, tudósítók továbbKözzétéve: 2019. szeptember 18.

 • Hagyományos és digitális pedagógia

  A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete és a GENIUS  a tehetséges diákokért mozgalom harmadik alkalommal szervezi meg a Pedagógiai kihívások a XXI. században című szakmai konferenciát, amelynek továbbKözzétéve: 2019. május 16.

 • Fotó: Facebook / Fókusz

  XVII. GENIUS konferencia

  Újvidéken a Svetozar Marković Gimnáziumban 2019. május 18-án tizenhetedik alkalommal rendezik meg a tehetséges középiskolás diákok hagyományos GENIUS konferenciáját és továbbKözzétéve: 2019. április 09.

 • Városfejlődés, városfejlesztés – tapasztalatok

  A szabadkai Regionális Tudományi Társaság, a Magyar Regionális Tudományi Társasággal, a Pro Scientia Naturae Alapítvány együttműködésével konferencián szervez Zentán, 2019. május továbbKözzétéve: 2019. április 09.