Kezdőlap | Konferenciák > Seniorfejlesztési módszerek az aktív...

Seniorfejlesztési módszerek az aktív idősödésért

Helyszín: Szentes (Magyarország)
Kezdés: 2022-10-06 00:00:00 Fejezés: 2022-10-06 00:00:00

Tisztelt Hölgyem/Uram!


Szeretettel meghívjuk a Katolikus Ifjúsági és Felnőttképzési Egyesület (KIFE) és Szentes Város Gondozási Központja által szervezett konferenciára, melynek címe:

Seniorfejlesztési módszerek az aktív idősödésért

Időpont: 2022. október 6. (csütörtök)

Helyszín: Szentes, Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ (6600 Szentes, Kossuth tér 1.)

Szervező: Katolikus Ifjúsági és Felnőttképzési Egyesület és Szentes Város Gondozási Központja

 

A konferencia célja a New European Trends in Senior Development Erasmus+ pályázat keretében megismert seniorfejlesztési módszerek bemutatása, széleskörű megismertetése hazai és nemzetközi szinten az idősügy jelentős képviselőivel, a szociális területen érintett szervezetek képviselőivel és az aktív idősödés iránt elkötelezett szakemberekkel, illetve a módszereket tartalmazó kézikönyv népszerűsítése a téma iránt érdeklődők körében.

A konferencia az Idősek hónapjában kerül megrendezésre, hogy ezzel is felhívja a figyelmet az aktív idősödés fontosságára.

A konferencia résztvevői a projekt eredményeinek, illetve az egyes módszerek elméleti bemutatását követően interaktív módon bepillantást nyerhetnek egy-egy módszer gyakorlati alkalmazási lehetőségeibe is, illetve kifejezhetik egyéni reflexióikat a megismert módszerekkel kapcsolatban.


Kérjük, részvételi szándékát 2022. szeptember 09-ig jelezze elektronikus jelentkezési lapunkon, amely az alábbi linken érhető el:
https://forms.gle/7Bc5WuMr4XSsGrad7


Költség: Jelentkezési határidő: : 2022-09-09 00:00:00 Kapcsolat:
Csatolmányok: