Kezdőlap | Konferenciák > VII. VIFÓ Ifjúsági Konferencia

VII. VIFÓ Ifjúsági Konferencia

Helyszín: Szabadka,
Kezdés: 2019-04-17 18:00:00 Fejezés: 2019-04-17 00:00:00

Időpont: 2019.04.17. szerda 18:00 óra

Helyszín: Kosztolányi Dezső Színház (Szabadka, Fasizmus áldozatainak tere 5.)

A VIFÓ Ifjúsági Konferencia a Vajdasági Ifjúsági Fórum 2017-óta futó, egyik legrangosabb rendezvénysorozata idén árpilis 17-én hetedik lépcsőfokához ér.

Eseményünk berkein belül a vajdasági magyar fiatalok lehetőséget kapnak, hogy kipróbálhassák magukat egy konferencia előadójaként, megosszák társaikkal tapasztalataikat, élményeiket, történeteiket, sikereiket.
Az elmúlt évek során, előadóink jóvoltából hallhattunk karrierről, célokról, sikerről, ötletekről, motivációról, szakmáról, vállalkozásokról, magánéleti kihívásokról, valamint hobbiról és zenéről is.

Rendezvényünk fő célja, hogy összekösse a magyar ajkú ifjúságot Vajdaság területén, teret adva a vélemények, tapasztalatok cseréjének, melyek hasznos tudásként, tanácsként szolgálhatnak érdeklődőink számára. A konferencia különlegessége, az egymáshoz hasonló korú korosztályok révén, az előadók és a közönség között létrejövő közvetlen légkör, mely teret ad egy közös kapcsolódási pontnak, ismerkedésnek, eszmecseréknek.

Előadóink egyenként 15 perces műsora után mindig sort kerítünk résztvevőink feléjük intézendő kérdéseire, párbeszédek kezdeményezésére, beindítására. Következő konferenciánk létrejötte egy újabb lépcsőfok felfelé, rendezvénysorozatunk eddig megvalósult eseményeinek sikerére épít és felkapott témáira alapoz, kiváló környezetet biztosítva a tudásátadásnak, a jókedvnek, az ismerkedésnek. Ingyenes rendezvényünk célközönsége a vajdasági magyar fiatalok és fiatal felnőttek, azonban ezen túl jó szívvel és örömmel fogadjuk a kicsiket és nagyokat, minden korosztály érdeklődőit egyaránt.


Az esemény Facebook-oldala:
www.facebook.com/events/628679397628846


Költség: Jelentkezési határidő: : 0000-00-00 00:00:00 Kapcsolat: Szervezet: Vajdasági Ifjúsági Fórum