Kezdőlap | Rákóczi Szövetség hírei > XVII. Magyar Diákok és Tanárok...

XVII. Magyar Diákok és Tanárok Találkozója a Magyar Kálvárián

A Rákóczi Szövetség szervezésében 2016. július 4–10. között XVII. alkalommal valósul meg a Kárpát-medencei magyar középiskolás nyári tábor Sátoraljaújhelyen. A Szövetség középiskolai ifjúsági szervezetei 6 fővel jelentkezhetnek a rendezvényre (5 diák és 1 tanár).

A Szövetség a tábor ideje alatt térítésmentesen biztosítja a résztvevők számára a szállást és étkezést, valamint a programokon, kirándulásokon történő részvételt. A résztvevőket kizárólag a tábor és az otthon közötti utazási költségek terhelik, illetve 1000 Ft/fő regisztrációs díjat kell a tábor helyszínén készpénzben befizetni.

Jelentkezési határidő: 2016. június 10. (péntek)

Jelentkezni az alábbi online űrlap kitöltésével lehet:

http://www.rakocziszovetseg.org/jelentkezesi_lap_kozepiskolas_tabor_2016

A tábor összesen 400 főt tud fogadni!

Túljelentkezés esetén a jelentkezési sorrend dönt, illetve előnyt élveznek azok a diákok, akik még nem vagy csak egyszer vettek részt a táborban.

Továbbá előnyt élveznek azok az iskolák, amelyek ifjúsági csoportja eleget tett az éves szervezeti-adminisztrációs kötelezettségeinek (éves beszámoló és munkaterv, tagdíjelszámolás).

További információ Pálinkás Barnabástól a tábor főszervezőjétől kérhető (tel: +36204557629, e-mail: palinkas.barnabas@rakocziszovetseg.hu)