Kezdőlap | Rákóczi Szövetség hírei > XXVIII. Szentendrei Főiskolás Tábor

XXVIII. Szentendrei Főiskolás Tábor

A Rákóczi Szövetség fontos feladatának és küldetésének tekinti, hogy tevékenységével hozzájáruljon a Kárpát-medencei magyar összetartozás-tudat, valamint a határon túli magyar fiatalok társadalmi szerepvállalásának erősítéséhez. Ezt a célt kívánja szolgálni az idei évben is a Kárpát-medencei magyar egyetemista és főiskolás ifjúsági szervezetek képviselőinek részvételével megvalósuló XXVIII. Szentendrei Főiskolás Tábor.
 
Időpontja: 2016. augusztus 22–27.
Helyszíne: Pap-Sziget Kemping, Szentendre
 
Meghívott előadóink minden évben a Kárpát-medencei magyar gazdasági, közéleti, tudományos és kulturális szféra vezetőiből kerülnek ki, de természetesen a délelőtti és délutáni előadások mellett a programot kötetlen beszélgetések, kirándulások, vetélkedők, sportlehetőségek színesítik. 
A tábor résztvevőinek szállás, étkezés, programok költségeit a Rákóczi Szövetség magára vállalja. A táborba érkezéskor 1000 Ft/fő regisztrációs díjat kérünk valamennyi résztvevőtől. 
Az idei évben a Rákóczi Szövetséggel együttműködő egyetemi szervezetek 5 fős küldöttségét tudjuk fogadni a rendezvényen.
Felhívjuk a figyelmet, hogy kizárólag tanulmányait folytató (hallgatói jogviszonnyal rendelkező) vagy felvételt nyert diákot tudunk fogadni!
 
Jelentkezni elektronikus formában a Rákóczi Szövetség honlapján lehet 2016. július 31-ig az alábbi címen:
 
Azok jelentkezését várjuk, akik biztosan eljönnek a táborba és aktívan részt vesznek a programokon. Az elektronikus jelentkezési lap beküldésének határideje: 2016. július 31.
 
A további részletekről 2016. augusztus 8. után értesítjük a jelentkezőket.
 
Bármilyen egyéb felmerülő kérdés esetén forduljatok bizalommal központi irodánkhoz, vagy Nagy Domonkoshoz (tel: +3630 428 5066; e-mail: nagy.domonkos@rakocziszovetseg.hu).