Kezdőlap | Hirek > Szerbia > Athén Egyesület díjban részesült

Athén Egyesület díjban részesült

Athén Egyesület rangos díj nyertese, melyet az amerikai Gyermek Globális Alap adja a gyerekekkel és emberkereskedelmi áldozatokkal való munkájáért. A díjat New York Hilton Worldwide nyújtotta át Marijan Savic igazgatónőnek. Ebben az évben, világszerte 6 civil szervezet élvezheti ezt a díjat és közülük az egyik az Athén Egyesület is.

"Ez a díj megfelelő időben jött, mivel ebben az évben ünnepli Athén a 10 éves jubiláriumot. Ez a díj tükrözi a kemény munkát, de ugyanúgy azt is jelenti, hogy jó úton járunk" mondta Marijana Savic igazgatónő mikor elkapta a díjat és hozzáfűzte, hogy  2013-ban Athén Egyesület több mint 70 gyermeknek és fiatalnak nyújtott támogatást.

Az Athén Egyesület immár 7 éve együttműködik a Gyermek Globális Alappal és közvetlen a gyermekekre alapozó munkára fokuszál. A megalakulástól az egyesület segítséget és támogatést nyújt a leghátrányosabb helyzetű gyermekeknek, biztosítja számukra az orvosi, pszihológiai és jogi segítséget, támogatja őket az oktatásban, ideiglenes szállást biztosít számukra.


Hozzászólások (0)

Ehhez a cikkhez nincs hozzászólás.

Van hozzászólása... ?